SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Sähköliike & Sähkömies Vantaa

Luotettavat sähkömiehet
Vantaalla

Etsitkö pätevää sähkömiestä Vantaalla? Laaksolahden Sähkö Oy on asiantunteva sähköliike, joka tarjoaa laadukkaita sähköalan palveluita ammattitaitoisesti. Toimintamme perusta on ammattitaito, asiakaslähtöisyys ja luotettavuus, ja olemme palvelleet Vantaan alueen asukkaita ja yrityksiä jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Olemme sähköliike, joka tekee kaikki sähkötyöt asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti aikataulussa. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

Aurinkosähkö Vantaa

Aurinkosähkö on tulevaisuuden energiamuoto, ja me Vantaalla tarjoamme korkealaatuisia aurinkopaneeleita, joiden avulla voit hyödyntää auringon voimaa ja säästää sähkölaskuissasi. Laaksolahden Sähkö Oy asentaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät kotiisi tai liiketilaasi, tarjoten puhtaan ja taloudellisen energia-ratkaisun, joka on sekä ympäristöystävällinen että kustannustehokas.

Ilmalämpöpumppu Vantaa

Haetko energiatehokasta lämmitysratkaisua Vantaalla? Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa korkealaatuiset ilmalämpöpumput sekä ilmalämpöpumppujen asennuspalvelut niin omakotitaloihin kuin yritystiloihin. Osaavien sähkömiestemme avulla saat asennettua juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan vähennä energiankulutusta ja sähkölaskuja, vaan myös lisää asumismukavuutta ympäri vuoden.

Ilma-vesilämpöpumppu Vantaa

Tehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu odottaa sinua Vantaalla. Laaksolahden Sähkö Oy:n sähkömiehet tarjoavat moderneja ilma-vesilämpöpumppuja, jotka soveltuvat erinomaisesti niin uusiin kuin peruskorjattaviin kohteisiin. Myymme, asennamme ja huollamme ilma-vesilämpöpumput kattavasti ja ammattitaidolla, mikä takaa kotisi energiatehokkuuden ja miellyttävän lämmön kaikkina vuodenaikoina.
Ilma-vesilämpöpumppujen huolto

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous