SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Sähköliike & Sähkömies Helsinki

Luotettavat sähkömiehet
Helsingissä

Onko sinulla tarve pätevälle sähkömiehelle Helsingin alueella? Laaksolahden Sähkö Oy on sähköliike, joka on toiminut luotettavana kumppanina sähköpalveluiden alalla jo vuodesta 1993. Kokenut tiimimme tarjoaa ammattitaitoiset sähköpalvelut, jotka kattavat kaikki tarpeesi aina pienistä huolloista suuriin asentamisiin.

Sähköliikkeemme tekee kaikki sähkötyöt asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti ammattitaidolla. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

Aurinkosähkö Helsinki

Aurinkosähkö on vastuullinen ja taloudellinen valinta, jonka suosion kasvu perustuu niin ympäristöystävällisyyteen kuin pitkän aikavälin säästöihin. Aurinkopaneelit tuottavat sähköä auringonvalosta, mikä vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja laskee sähkölaskujasi. Laaksolahden Sähkö Oy:n asiantuntevat sähkömiehet ovat valmiita opastamaan sinua valitsemaan oikeanlaisen aurinkosähköjärjestelmän kotiisi tai yritykseesi.

Ilmalämpöpumppu Helsinki

Ilmalämpöpumppu on yksi energiatehokkaimmista tavoista lämmittää kodin tai yrityksen tiloja Helsingissä. Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa asiantuntevat ilmalämpöpumpun asennus-, huolto- ja korjauspalvelut pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoinen sähkömies Helsingistä varmistaa, että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan oikein, tehokkuutta ja turvallisuutta unohtamatta. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ympäristön ilmaa lämmitykseen ja viilennykseen, mikä auttaa säästämään energiaa ja pienentämään lämmityskustannuksia.

Ilma-vesilämpöpumppu Helsinki

Ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa Helsingissä asuville ympäristöystävällisen vaihtoehdon kotien ja kiinteistöjen lämmitykseen. Laaksolahden Sähkö Oy on erikoistunut ilma-vesilämpöpumppujen asennukseen ja palveluihin, joilla tuodaan kustannustehokkuutta ja mukavuutta asiakkaiden arkeen. Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöä vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän energianlähteenä, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityslaskuissa. Kokeneet asentajamme varmistavat, että järjestelmäsi asennetaan ammattitaidolla ja vaivattomasti.
Ilma-vesilämpöpumppujen huolto

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous