SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Ilmalämpöpumppu Helsinki

Myynti - asennus - huolto

Luotettavat ilmalämpöpumput
Helsingissä

Onko etsinnässäsi luotettava ilmalämpöpumppu Helsingin seudulla? Ilmalämpöpumppu tuo koteihin viileyttä kesän korkeimpiin lämpötiloihin ja lämpöä pakkasen puremiin talvi-iltoihin. Meiltä saat paitsi huippulaadukkaat laitteet, myös asiantuntevan myynnin, ammattitaitoisen asennuksen ja säännöllisen huollon. Luota paikalliseen osaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen – valitse Laaksolahden Sähkö Oy.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric SLZ

Mitsubishi Electric SLZ-M

Mitsubishi Electric SLZ-M on kattoon asennettava ilmalämpöpumppu, joka jakaa puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton kattokasetti soveltuu avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.
Mitsubishi Electric MFZ-KW

Mitsubishi Electric MFZ-KW

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW sopii hyvin vaativiin tiloihin, kuten huoneistoihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vain vähän vapaata seinätilaa.
Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.
Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi Electric LN

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric HR

Pieni Mitsubishi Electricin HR-mallisarjan ilmanjäähdytin viilentää tilat tehokkaasti. Helppo sijoittaa mataliin tiloihin ja kerrostaloasuntoon. Tyylikäs ja ajaton muotoilu.
Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit

Mitsubishi Electric MXZ-F

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä.
Mitsubishi Electric RW

Mitsubishi Electric RW

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric FT

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on omiaan huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan.
Teemme kaikki ilmalämpöpumppujen asennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

OTA YHTEYTTÄ

Ilmalämpöpumppu myynti Helsinki

Haaveiletko asumismukavuuden parantamisesta ja energiatehokkuuden lisäämisestä kodissasi? Tarjoamme asiakkaillemme ainoastaan parhaita ilmalämpöpumppuja, jotka vastaavat täydellisesti pohjoisen ilmaston vaatimuksiin. Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa markkinoiden parhaita Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuja Helsingissä.

Ilmalämpöpumppujen myynti ei ole pelkkää kauppaa, se on sitoutumista asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Me Laaksolahden Sähkö Oy:ssä ymmärrämme, että jokainen koti on uniikki, ja siksi me keskitymme löytämään sinulle parhaiten soveltuvan ilmalämpöpumpun. Valikoimamme kattaa laadukkaat ja energiatehokkaat mallit, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

ilmalämpöpumppu asennus

Ilmalämpöpumppu asennus Helsinki

Etsitkö osaavaa ja luotettavaa palvelua ilmalämpöpumpun asennukseen Helsingissä? Ilmalämpöpumpun asentaminen on tarkkaa työtä, joka vaatii erityisosaamista. Laaksolahden Sähkö Oy:n asentajat ovat koulutettuja ja sertifioituja, joten voit olla varma, että asennus suoritetaan turvallisesti ja säädösten mukaisesti. Oikein asennettu ilmalämpöpumppu takaa paitsi parhaan mahdollisen toiminnan, myös pitkän käyttöiän laitteellesi.

Laaksolahden Sähkö Oy:ltä saat ilmalämpöpumpun asennuksen Helsinkiin helposti avaimet käteen asennuksena. Tarjoamme myös ilmaisen kartoituksen ja tarjouksen.

Ilmalämpöpumppu huolto Helsinki

Etsitkö huolellista ilmalämpöpumpun huoltoa Helsingissä? Ilmalämpöpumppu vaatii asiantuntevaa huoltamista, jotta sen suorituskyky säilyy huippuluokassa ja säästöt energialaskussa maksimoidaan. Meidän huoltotiimimme tietotaito ja laaja kokemus alalta takaavat, että ilmalämpöpumppusi saa parhaan mahdollisen huollon.

Säännöllinen ja ammattimainen huolto varmistaa, että laitteesi palkitsee sinut luotettavuudellaan ja energiatehokkuudellaan. Helsinkiä palveleva Laaksolahden Sähkö Oy on valintasi, kun haluat huoltopalvelua, johon voit luottaa.

ilmalämpöpumpun asennus

Lisävarusteet ilmalämpöpumppulle

scanoffice-sulatusvedenohjaimet

Sulatusvedenohjaimet

Sulatusvedenohjain sijoitetaan ulkoyksikön alle ja se kiinnitetään Scanoffice-maatuki- tai seinätelineeseen. Veden jäätymisen minimoimiseksi ohjain on valmistettu HDPE-muovista ja sen pinta on äärimmäisen sileä, jotta jään tartunta ohjaimeen on saatu minimoitua samaan luokkaan kuin teflonpinnalla.

Parvekesuojakotelo

Scanoffice parvekesuojakotelo on puuvalmis suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle. Parvekesuojakoteloa käytetään parvekkeilla ja terasseilla. Kotelon kansi toimii siistinä tasona, jolle voi asetella vaikka kukkia!
suojakotelo

Suojakotelot ja suojakatos

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Puuvalmis kotelo voidaan maalata toivotun väriseksi. Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään. Kotelon kalteva peltikate estää lumen kasautumista ulkoyksikön päälle.

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous