SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Laaksolahden Sähkö

Perustettu vuonna 1993

Meistä

Laaksolahden Sähkö Oy on sähkötöiden ammattilainen. Teemme kaikki sähkötyöt ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Myymme, asennamme ja huollamme myös ilmalämpöpumppuja. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi. Sopimuksen mukaan työskentelemme myös muualla Suomessa.

Meillä on yhdeksän asennusautoa, jotka ovat kalustettu yleisimmin käytössä olevin sähköasennuskalustein ja -työkaluin. Noudatamme aina alan standardeja ja turvallisuusmääräyksiä.

Vikapäivystys

Teemme myös vikapäivystyksiä normaalin työajan ulkopuolella. Tarjoamme asiakkaille luotettavaa, täsmällistä ja ammattitaitoista palvelua kymmenen alan ammattilaisen voimin.

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
Teemme kaikki sähköasennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

YHTEYSTIEDOT

© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous