SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Sähköauton lataus Helsinki

Sähköauton latauspiste & latausasema Helsingissä

Laaksolahden Sähkö Oy:ltä saat sähköauton latauspisteen ja -aseman asennukset Helsingissä. Kaikki asentajamme ovat koulutettuja ja sertifioituja ammattilaisia. Takaamme, että jokainen latauspisteemme on asennettu standardien mukaisesti ja että ne palvelevat tehokkaasti asiakkaitamme vuosiksi eteenpäin.
sähköauton lataus

BENY-latauslaite omakotitaloon

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

Latauspisteen ominaisuuksia

Teemme kaikki sähköautojen latauspisteiden ja latausasemien asennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

OTA YHTEYTTÄ

Sähköauton latauspisteiden asennus Helsingissä

Me ymmärrämme sähköautoilijoiden tarpeita ja toiveita. Käytännöllisyys, nopeus ja helppous ovat avainsanoja sähköauton latauspistettä suunniteltaessa. Helsingin sydämessä tai sen laidoilla – asuinalueestasi riippumatta – Laaksolahden Sähkö Oy asentaa latauspisteesi ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Sähköauton latauspisteen asennusprosessimme alkaa aina yksityiskohtaisesta konsultoinnista, jossa määrittelemme juuri sinulle sopivan latausaseman tyypin ja sijainnin. Asennuksen jälkeen varmistamme, että ymmärrät kuinka latausasemasi toimii, ja tarjoamme kattavat huolto- ja tukipalvelut kaikille asentamillemme laitteille.

sähköauton latausasema
Sähköauton lataus

Monipuoliset ratkaisut yksityisille ja yrityksille

Sähköauton latauspisteen asennus on paljon muutakin kuin vain teknisen laitteen kiinnittämistä seiniin. Se vaatii syvällistä ymmärrystä sähköjärjestelmistä, turvallisuusmääräyksistä ja ennen kaikkea kustomoitua lähestymistapaa. Jokainen autoilija ja kulkupeli on ainutlaatuinen, ja me Laaksolahden Sähkö Oy:ssä kunnioitamme sitä tarjoamalla henkilökohtaista neuvontaa ja suunnittelua.
Yritysasiakkaille tarjoamme myös kattavia ratkaisuja sähköauton latauspisteiden asennukseen. Ymmärrämme yritysten tarpeet ja huomioimme esimerkiksi latauspisteiden määrän, sijainnin ja hallinnoinnin. Tavoitteenamme on varmistaa, että yrityksillä on toimiva ja luotettava latausratkaisu, joka tukee kestävää liikkumista.

Räätälöity ja kestävä ratkaisu

Valitessasi Laaksolahden Sähkö Oy:n, voit olla varma, että saat käyttöösi alan parasta osaamista ja palvelua. Meidän syvällinen ymmärryksemme sähköautoista ja latausjärjestelmistä tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle räätälöidyn ja kestävän ratkaisun sähköautosi lataustarpeisiin. Kunnioitamme luontoa ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.
Sähköauton latauspiste

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous