SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Ilmalämpöpumppu Vantaa

Myynti - asennus - huolto

Luotettavat ilmalämpöpumput
Vantaalla

Vantaalaiset, jos kaipaatte kotiinne tai toimitilaanne luotettavaa lämmitystä ja viilennystä koko vuoden ajalle, ilmalämpöpumppu on vastaus tarpeisiinne. Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa Vantaan seudulle kattavat ilmalämpöpumppupalvelut – myynnistä asennukseen ja huoltoon. Meidän ilmalämpöpumppumme ovat energiatehokkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja, jotka takaavat mukavuuden ja säästöt energiakuluissa.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric SLZ

Mitsubishi Electric SLZ-M

Mitsubishi Electric SLZ-M on kattoon asennettava ilmalämpöpumppu, joka jakaa puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton kattokasetti soveltuu avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.
Mitsubishi Electric MFZ-KW

Mitsubishi Electric MFZ-KW

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW sopii hyvin vaativiin tiloihin, kuten huoneistoihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vain vähän vapaata seinätilaa.
Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.
Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi Electric LN

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric HR

Pieni Mitsubishi Electricin HR-mallisarjan ilmanjäähdytin viilentää tilat tehokkaasti. Helppo sijoittaa mataliin tiloihin ja kerrostaloasuntoon. Tyylikäs ja ajaton muotoilu.
Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit

Mitsubishi Electric MXZ-F

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä.
Mitsubishi Electric RW

Mitsubishi Electric RW

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric FT

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on omiaan huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan.
Teemme kaikki ilmalämpöpumppujen asennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

OTA YHTEYTTÄ

Ilmalämpöpumppu myynti Vantaa

Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa markkinoiden parhaita Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja Vantaalla, jotka vastaavat erilaisten tilojen lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin.

Meidän tiimimme Laaksolahden Sähkö Oy:ssä on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ilmalämpöpumpun myynnissä. Olemme täällä varmistaaksemme, että saat juuri sen tuen ja neuvon, mitä kaipaat ostaessasi ilmalämpöpumppua Vantaalla. Ota yhteyttä – palvelemme sinua mielellämme ja autamme sinua ottamaan askeleen kohti viileämpää ja energiatehokkaampaa kotia.

ilmalämpöpumppu asennus

Ilmalämpöpumppu asennus Vantaa

Meidän kokeneet ja sertifioidut asentajamme huolehtivat, että uusi ilmalämpöpumppusi asennetaan turvallisesti, huolellisesti ja ottaen huomioon sekä valmistajan ohjeet että kotisi yksilölliset tarpeet. Tiimimme käyttää aina alan parhaita käytäntöjä ja työvälineitä, varmistaen, että asennuksemme täyttävät niin asiakkaidemme kuin laitteen asettamat vaatimukset.

Valitse Laaksolahden Sähkö Oy ilmalämpöpumpun asennukseen Vantaalla ja nauti mielenrauhasta tietäessäsi, että kotisi lämmitys ja viilennys on asiantuntijoiden käsissä. Ota yhteyttä jo tänään, jotta voimme keskustella tarpeistasi ja suunnitella ilmalämpöpumpun asennuksen aikataulun. Me palvelemme sinua mielellämme ja takaamme, että uusi ilmalämpöpumppusi asennetaan vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Ilmalämpöpumppu huolto Vantaa

Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa kattavat huoltopalvelut, jotka pitävät ilmalämpöpumppusi toiminnan huippukunnossa. Säännöllinen huolto pitää ilmalämpöpumppusi toiminnan luotettavana ja energia tehokkaana, vuodesta toiseen.

Ota yhteyttä Laaksolahden Sähkö Oy:hyn ja varmista ilmalämpöpumpullesi laadukas huolto Vantaalla. Laadukas huolto on investointi asumisen mukavuuteen sekä ylivertaiseen energiatehokkuuteen – me olemme täällä varmistamassa, että laitteesi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

ilmalämpöpumpun asennus

Lisävarusteet ilmalämpöpumppulle

scanoffice-sulatusvedenohjaimet

Sulatusvedenohjaimet

Sulatusvedenohjain sijoitetaan ulkoyksikön alle ja se kiinnitetään Scanoffice-maatuki- tai seinätelineeseen. Veden jäätymisen minimoimiseksi ohjain on valmistettu HDPE-muovista ja sen pinta on äärimmäisen sileä, jotta jään tartunta ohjaimeen on saatu minimoitua samaan luokkaan kuin teflonpinnalla.

Parvekesuojakotelo

Scanoffice parvekesuojakotelo on puuvalmis suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle. Parvekesuojakoteloa käytetään parvekkeilla ja terasseilla. Kotelon kansi toimii siistinä tasona, jolle voi asetella vaikka kukkia!
suojakotelo

Suojakotelot ja suojakatos

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Puuvalmis kotelo voidaan maalata toivotun väriseksi. Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään. Kotelon kalteva peltikate estää lumen kasautumista ulkoyksikön päälle.

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous