Sähköasennus & sähköasentaja Vantaa

Sähkötyöt ja sähköurakointi Vantaa

Laaksolahden Sähkö Oy tekee kaikki kiinteistön sähkötyöt Vantaalla tavallisimmista sähköasennuksista suurempiinkin sähköurakointeihin. Toteutamme sähköurakoinnit luotettavasti ja ammattitaidolla asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt että yritykset: teemme sähkötyöt niin omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon, toimistoon, liiketilaan kuin mökillekin. Tutustu ja ota yhteyttä, mikäli tarvitset sähköpalvelua Vantaalla. Toimimme asiakaslähtöisesti aina laadukas työnjälki edellä ja sovittua aikataulua noudattaen.

Sähköpalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköurakointi
  • Sähkölaitteiden asennukset
  • Kiinteistöjen saneeraukset
  • Huoneistojen saneeraukset
  • Kylpyhuone- ja wc-remontit
  • Yksittäiset pistorasian, valaisimien ja sähkölämmittimien vaihdot
  • Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Sähkötyöt luotettavasti ja ammattitaidolla

Laaksolahden Sähkö on kokenut sähköpalveluiden tarjoaja. Olemme hoitaneet sähkötyöt, asennukset ja saneeraukset sekä ilmalämpöpumppujen toimitukset lukuisiin kohteisiin ympäri pääkaupunkiseudun. Vahvuutemme on toimia nopeallakin aikataululla laadusta tinkimättä. Pitkän kokemuksen kartuttama ammattitaitomme mahdollistaa sähköurakointien toteuttamisen ja ratkaisut haastavimpiinkin kohteisiin. Toimimme nopeasti ja asiakaslähtöisesti, jotta sinun ei tarvitse alkaa miettimään sähkötöiden tekemistä itse.

Turvallisuus edellä

Osaavalta sähköalan yritykseltä saat palvelua aina turvallisuusmääräysten mukaisesti. Ammattilaisen tekemät sähkötyöt ovat turvallisuusehto paitsi kiinteistölle, myös siellä asuville tai työskenteleville henkilöille. Sähköviritelmien tekeminen itse on hengenvaarallista ja samalla laittomat sähköasennukset mitätöivät kiinteistön vakuutuksen. Muistathan siis olla matalalla kynnyksellä yhteydessä sähkötöihin erikoistuneeseen yritykseen, mikäli tarvitset pienintäkään apua sähköjen kanssa.

Sähköurakointia yrityksille ja taloyhtiöille Vantaalla

Teemme sähköurakoinnit yrityksille ja taloyhtiöille kaikkialla Vantaan alueella. Hoidamme sähköjen asennukset, sähkösuunnittelut ja -urakoinnit, atk-kaapeloinnit sekä paloilmoitusjärjestelmien asennukset esimerkiksi toimistojen, hallien, autotallien, myymälöiden ja muiden toimitilojen tarpeisiin. Yrityksille tyypillisiä sähköurakointeja voivat olla esimerkiksi toimiston tai liiketilan remontin yhteydessä tehtävät sähkövetojen muutokset, kuten pistorasioiden paikkojen vaihdot ja lisäykset uusien työpisteiden, kassojen tai tuotantolinjojen mukaan. Teemme sähkötyöt myös taloyhtiöiden yleisiin sisätiloihin, porraskäytäviin, saunoihin, parkkihalleihin sekä ulkotiloihin, kuten varastoihin ja pihavalaistuksille.

Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Toimitamme ilmalämpöpumput koteihin ja yritysasiakkaille Vantaalla. Meiltä saat markkinajohtajien valmistamat, pohjoisen olosuhteisiin suunnitellut ilmalämpöpumput helposti ja vaivattomasti. Hoidamme asennustyöt ammattitaidolla ja opastamme laitteen käytössä. Ilmalämpöpumppu sopii niin uuteen kuin vanhaankin taloon ja se on kustannustehokas ratkaisu talon oman lämmitysjärjestelmän rinnalle. Talvisin ilmalämpöpumppua voidaan käyttää lämmitykseen ja kesäisin laite toimii tunnetusti tehokkaana sisätilojen viilentäjänä.

Kaikki sähkötarpeet koteihin ja yrityksille Vantaalla, ota yhteyttä!

Kun tarvitset sähkötöille tekijää, ota yhteyttä Laaksonlahden Sähköön. Autamme ratkaisemaan kiinteistön sähköihin liittyvät ongelmat, oli kyse sitten uusien keittiölaitteiden asennuksesta tai laajemman remontin yhteydessä tarvittavista sähkömuutoksista. Lisäksi teemme vikapäivystyksiä normaalin työajan ulkopuolella, joten voit olla yhteydessä meihin myös äkillisen sähkövian ilmetessä. Tarjoamme asiakkaille luotettavaa, täsmällistä ja asiantuntevaa palvelua alan ammattilaisten muodostaman tiimin voimin!

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen asunnon ja vapaa-ajan asunnon sähköjen kunnossapito- ja perusparannustyö. Vähennys myönnetään vain sähkötöiden osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista.