SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Sähköauton lataus Vantaa

Sähköauton latauspiste & latausasema Vantaalla

Etsitkö sähköauton latauspisteen asentajaa Vantaalla? Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa sähköautojen latauspisteiden ja latausasemien asennusta niin yksityisille kuin yrityksille Vantaalla. Sähköauton latauspisteen asentaminen on investointi, joka ei ainoastaan lisää mukavuutta elämääsi vaan on myös askel kohti ympäristöystävällisempää liikkumista.
sähköauton lataus

BENY-latauslaite omakotitaloon

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

Latauspisteen ominaisuuksia

Teemme kaikki sähköautojen latauspisteiden ja asemien asennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

OTA YHTEYTTÄ

Sähköauton latauspisteen asennus Vantaalla

Sähköauton latauspisteen oikeaoppinen asennus on keskeistä sähköautoilun mukavuudelle ja turvallisuudelle. Laaksolahden Sähkö Oy:llä on laaja-alainen kokemus ja syvällinen ammattitaito sähköauton latausasemien asennuksissa.

Asennusprosessi alkaa aina yksityiskohtaisesta suunnittelusta ja neuvontapalvelusta. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa hänen sähköautonsa lataustarpeet, ottaen huomioon valitun latauspisteen sijainnin sekä sähköjärjestelmän vaatimukset. Tämän jälkeen valitsemme optimaaliset laitteet, jotka sopivat asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin niin toiminnallisuuden kuin ulkonäönkin osalta.

sähköauton latausasema
latauspiste

Turvallinen valinta

Laaksolahden Sähkö Oy:n asentamat latauspisteet ovat huippulaadukkaita ja ne asennetaan aina voimassa olevien sähkö- ja rakennusmääräysten mukaan. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten käytämme ainoastaan testattuja ja hyväksyttyjä laitteita ja komponentteja.

Asennuksen suorittavat aina koulutetut, pätevöityneet sähköasentajamme, jotka ovat erikoistuneet sähköautojen latausjärjestelmien asentamiseen. Tarjoamme myös säännöllistä huolto- ja tarkastuspalvelua latauspisteille, jotta ne pysyvät turvallisina ja toimivat tehokkaasti vuosia eteenpäin.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut sähköauton latauspisteen asentamisesta tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä meihin. Kattavaan asennuspalveluumme kuuluu kaikki tarvittava, jotta voit siirtyä huoletta sähköautoilun aikakauteen. Olemme täällä varmistamassa, että latauspisteestäsi tulee luotettava ja käytännöllinen osa arkeasi.
Sähköauton latauspiste

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous