SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Sähköauton lataus Espoo

Sähköauton latauspiste & latausasema Espoossa

Sähköautojen suosio kasvaa päivä päivältä, ja yhä useammat yksityishenkilöt ja yritykset harkitsevat siirtymistä tähän kestävämpään liikkumismuotoon. Espoossa, Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, sähköauton omistajilla on etulyöntiasema, sillä kaupunki tarjoaa kattavan latauspisteiden verkoston. Valitse Laaksolahden Sähkö Oy asentamaan sähköauton latauspisteitä Espooseen.
sähköauton lataus

BENY-latauslaite omakotitaloon

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

Latauspisteen ominaisuuksia

Teemme kaikki sähköautojen latauspisteiden ja latausasemien asennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

OTA YHTEYTTÄ

Sähköauton latauspisteiden asennus Espoossa

Yksi erityisosaamisalueistamme on sähköauton latauspisteiden asennus. Ymmärrämme, että luotettava ja tehokas latausratkaisu on elintärkeää sähköautoilijoille Espoossa. Siksi tarjoamme kattavan valikoiman asennuspalveluita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita.
sähköauton latausasema
latauspiste

Monipuoliset ratkaisut kodeille

Yksityishenkilöiden osalta asennamme sähköauton latauspisteitä omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka huomioivat sekä ajoneuvon että kiinteistön tarpeet. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat valitsemaan oikeanlaisen latauspisteen, joka sopii käyttötarkoitukseen ja mahdollistaa nopean ja turvallisen latauksen.

Tehokasta palvelua yrityksille

Yritysasiakkaille tarjoamme myös kattavia ratkaisuja sähköauton latauspisteiden asennukseen. Ymmärrämme yritysten tarpeet ja huomioimme esimerkiksi latauspisteiden määrän, sijainnin ja hallinnoinnin. Tavoitteenamme on varmistaa, että yrityksillä on toimiva ja luotettava latausratkaisu, joka tukee kestävää liikkumista.

Laadukas työnjälki ja tyytyväiset asiakkaat

Laaksolahden Sähkö Oy:llä laatu on ensisijaisen tärkeää. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja takaamaan erinomaisen työnjäljen. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ylpeydenaihe, ja siksi pyrimme tarjoamaan ammattitaitoista palvelua sekä ennen kaikkea luotettavuutta.
Valitse luotettava kumppani sähköauton latauspisteiden asennuksessa Espoossa. Ammattitaitoinen tiimimme takaa laadukkaan työnjäljen ja turvallisuuden aina alan standardeja noudattaen. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, jotta sähköautoilu olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta Espoossa. Valitse Laaksolahden Sähkö Oy, kun haluat varmistaa luotettavan ja laadukkaan sähköasennuksen sekä sähköauton latauspisteiden asennuksen Espooseen!
Sähköauton latauspiste

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous