SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Ilmalämpöpumppu Espoo

Myynti - asennus - huolto

Luotettavat ilmalämpöpumput
Espoossa

Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen ja suosittu lämmitysjärjestelmä, joka tarjoaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille lämmitysmuodoille. Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa Espoon alueella ilmalämpöpumppujen myyntiä, huoltoa ja asennusta.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric SLZ

Mitsubishi Electric SLZ-M

Mitsubishi Electric SLZ-M on kattoon asennettava ilmalämpöpumppu, joka jakaa puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton kattokasetti soveltuu avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.
Mitsubishi Electric MFZ-KW

Mitsubishi Electric MFZ-KW

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW sopii hyvin vaativiin tiloihin, kuten huoneistoihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vain vähän vapaata seinätilaa.
Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.
Mitsubishi Electric LN

Mitsubishi Electric LN

Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu, tyylikäs Mitsubishi Electric LN Hyper Heating on täynnä ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen tason Premium-luokkaan. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa!

Mitsubishi Electric HR

Pieni Mitsubishi Electricin HR-mallisarjan ilmanjäähdytin viilentää tilat tehokkaasti. Helppo sijoittaa mataliin tiloihin ja kerrostaloasuntoon. Tyylikäs ja ajaton muotoilu.
Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit

Mitsubishi Electric MXZ-F

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä.
Mitsubishi Electric RW

Mitsubishi Electric RW

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric FT

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on omiaan huipputehokkaaseen lämmöntuottoon ja viilennykseen tarpeesi mukaan.
Teemme kaikki ilmalämpöpumppujen asennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

OTA YHTEYTTÄ

Ilmalämpöpumppu myynti Espoo

Laaksolahden Sähkö Oy tarjoaa markkinoiden parhaita ilmalämpöpumppuja Espoossa, jotka vastaavat erilaisten tilojen lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin.
Ilmalämpöpumppumme ovat energiatehokkaita, luotettavia ja pitkäikäisiä. Ne ovat suunniteltu antamaan miellyttävää sisäilmaa säästäen samalla energiaa ja kustannuksia. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Jos tarvitset apua ilmalämpöpumpun valinnassa ammattitaitoiset myyjämme ovat valmiina auttamaan sinua.
ilmalämpöpumppu asennus

Ilmalämpöpumppu asennus Espoo

Ilmalämpöpumppujen asennus on prosessi, joka vaatii asiantuntemusta ja huolellisuutta. Meidän kokeneet asentajamme huolehtivat siitä, että ilmalämpöpumppu asennetaan oikein, turvallisesti ja tehokkaasti. He noudattavat kaikkia alan standardeja ja suosituksia, mikä takaa laitteen optimaalisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Asennustyö sisältää kaikki tarvittavat vaiheet ilmalämpöpumpun valinnasta sen käyttöönottoon.
Laaksolahden Sähkö Oy:ltä saat ilmalämpöpumpun asennuksen Espoossa helposti avaimet käteen asennuksena. Tarjoamme myös ilmaisen kartoituksen ja tarjouksen.

Ilmalämpöpumppu huolto Espoo

Ilmalämpöpumppujen säännöllinen ja ammattitaitoinen huolto on avain laitteen pitkäikäisyyteen ja tehokkaaseen toimintaan. Huoltotyöhön kuuluu monia eri tehtäviä, mukaan lukien ilmalämpöpumpun puhdistaminen, suodattimien vaihto ja mahdollisten vikojen havaitseminen.
Ammattilaisemme suorittavat nämä tehtävät huolellisesti, jotta ilmalämpöpumpun toiminta pysyy optimaalisena. Huolto myös minimoi mahdolliset tulevat vikatilanteet ja pidentää laitteen käyttöikää. Tarjoamme laadukasta, luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua ilmalämpöpumppujen huollossa Espoon alueella.
ilmalämpöpumpun asennus

Lisävarusteet ilmalämpöpumppulle

scanoffice-sulatusvedenohjaimet

Sulatusvedenohjaimet

Sulatusvedenohjain sijoitetaan ulkoyksikön alle ja se kiinnitetään Scanoffice-maatuki- tai seinätelineeseen. Veden jäätymisen minimoimiseksi ohjain on valmistettu HDPE-muovista ja sen pinta on äärimmäisen sileä, jotta jään tartunta ohjaimeen on saatu minimoitua samaan luokkaan kuin teflonpinnalla.

Parvekesuojakotelo

Scanoffice parvekesuojakotelo on puuvalmis suojakotelo ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle. Parvekesuojakoteloa käytetään parvekkeilla ja terasseilla. Kotelon kansi toimii siistinä tasona, jolle voi asetella vaikka kukkia!
suojakotelo

Suojakotelot ja suojakatos

Scanoffice-suojakotelo suojaa lämpöpumpun ulkoyksikköä säältä, ja maisemoi ulkoyksikön tyylikkäästi osaksi rakennuksen ulkoseinää. Puuvalmis kotelo voidaan maalata toivotun väriseksi. Suojakotelo kiinnitetään rakennuksen ulkoseinään. Kotelon kalteva peltikate estää lumen kasautumista ulkoyksikön päälle.

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous