Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto ammattitaidolla – Etelä Suomi

Laaksolahden Sähkö Oy:ltä saat markkinajohtajien valmistamat ilmalämpöpumput helposti ja vaivattomasti. Hoidamme asennustyöt ammattitaidolla ja opastamme laitteen käytössä.

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja pitkällä tähtäimellä edullinen lämmönlähde. Samalla saat puhtaampaa sisäilmaa ja viilennystä kuumana kesäpäivänä.


Haluatko säästää lämmityskuluissa jopa 50%?

Jos asut suorasähkö- tai öljylämmitteisessä talossa, se on mahdollista ilmalämpöpumpulla.

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle vähentämään lämmityskustannuksia. Ilmalämpöpumppu sopii niin uuteen kuin vanhaankin taloon. Talvisin sitä voidaan käyttää lämmitykseen ja kesäisin viilennykseen. Ilmalämpöpumppu sitoo ulkoilmassa olevan lämpöenergian kylmäaineeseen ja siirtää sen ulkoa sisälle, jossa se luovuttaa lämmön sisäilmaan puhaltimen avulla.

Jotta ilmalämpöpumppu on oikean kokoinen ja tarpeeksi tehokas kiinteistösi kokoon nähden, autamme mallin valinnassa. Olemme Tukesin valtuuttama ilmalämpöpumppuasennusliike. Lisäksi olemme käyneet mm. SULPU:n ilmalämpöpumppusertifiointikoulutuksen ja Panasonicin ilmalämpöpumppukoulutuksen.

Myymme pääosin Mitsubishin ilmalämpöpumppuja, mutta tarvittaessa asennamme myös muiden valmistajien tuotteita. Pumpun asentamiseen varaamme aina yhden työpäivän. Meidän kauttamme saat pumpun asentamisen täydellisenä Avaimet käteen -pakettina. Asennamme sekä kylmäainepuolen että sähkökytkennät.


Kun tilaat ilmalämpöpumpun, tarkista kaksi asiaa

1. Asennusliike on Tukesin valtuuttama, jotta takuu on voimassa.

Tästä näet Tukesin valtuuttamat liikkeet.

2. Ilmalämpöpumppu soveltuu Pohjolan oloihin. Markkinoilla on todella paljon Pohjolan ilmastoon soveltumattomia pumppuja.

Kysy - Me vastaamme!

Haluan lisätietoja / tarjouksen seuraavista palveluista:

  • kotitalousvähennys