Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto ammattitaidolla – Etelä Suomi

Laaksolahden Sähkö Oy:ltä saat markkinajohtajien valmistamat ilmalämpöpumput helposti ja vaivattomasti. Hoidamme asennustyöt ammattitaidolla ja opastamme laitteen käytössä.

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja pitkällä tähtäimellä edullinen lämmönlähde. Samalla saat puhtaampaa sisäilmaa ja viilennystä kuumana kesäpäivänä.

Haluatko säästää lämmityskuluissa jopa 50%?

Jos asut suorasähkö- tai öljylämmitteisessä talossa, se on mahdollista ilmalämpöpumpulla.

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle vähentämään lämmityskustannuksia. Ilmalämpöpumppu sopii niin uuteen kuin vanhaankin taloon. Talvisin sitä voidaan käyttää lämmitykseen ja kesäisin viilennykseen. Ilmalämpöpumppu sitoo ulkoilmassa olevan lämpöenergian kylmäaineeseen ja siirtää sen ulkoa sisälle, jossa se luovuttaa lämmön sisäilmaan puhaltimen avulla.

Jotta ilmalämpöpumppu on oikean kokoinen ja tarpeeksi tehokas kiinteistösi kokoon nähden, autamme mallin valinnassa. Olemme Tukesin valtuuttama ilmalämpöpumppuasennusliike. Lisäksi olemme käyneet mm. SULPU:n ilmalämpöpumppusertifiointikoulutuksen ja Panasonicin ilmalämpöpumppukoulutuksen.

Myymme pääosin Mitsubishin ilmalämpöpumppuja, mutta tarvittaessa asennamme myös muiden valmistajien tuotteita. Pumpun asentamiseen varaamme aina yhden työpäivän. Meidän kauttamme saat pumpun asentamisen täydellisenä Avaimet käteen -pakettina. Asennamme sekä kylmäainepuolen että sähkökytkennät.

Kun tilaat ilmalämpöpumpun, tarkista kaksi asiaa

1. Asennusliike on Tukesin valtuuttama, jotta takuu on voimassa.

Tästä näet Tukesin valtuuttamat liikkeet.

2. Ilmalämpöpumppu soveltuu Pohjolan oloihin. Markkinoilla on todella paljon Pohjolan ilmastoon soveltumattomia pumppuja.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laaksolahden Sähkö Oy
Palokunnanpuisto 5
02730 Espoo

Y-tunnus: 09394528
Puh: 0400 681 779

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laaksolahden Sähkö Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.