SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Sähköauton lataus Taloyhtiöt

Sähköauton latauspiste & latausasema taloyhtiöön

Sähköauton latauspisteiden asentaminen taloyhtiöön on tärkeä askel kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää tulevaisuutta. Laaksolahden Sähkö tarjoaa ammattitaitoista apua latauspisteiden suunnittelussa ja asennuksessa, huomioiden taloyhtiönne erityistarpeet ja -vaatimukset. Avullamme voitte varmistaa, että sähköautojen lataus on sujuvaa, tehokasta ja turvallista. Me noudatamme kaikkia sähköasennuksiin liittyviä määräyksiä ja standardeja.
sähköauton lataus

BENY-latauslaite omakotitaloon

Älykäs sähköauton latausasema BENY säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa.

Latauspisteen ominaisuuksia

Teemme kaikki sähköauton latauspisteiden ja latausasemien asennukset asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

OTA YHTEYTTÄ

latauspiste

Sähköautojen latauspisteitä taloyhtiöön

Sähköauton lataus taloyhtiössä on merkittävä panostus tulevaisuuteen. Asennettavien latauspisteiden avulla taloyhtiö pystyy tarjoamaan asukkailleen mahdollisuuden sähköautoiluun, mikä on askel kohti vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta. Sähköautojen lataus vaatii kuitenkin ammattitaitoa ja ymmärrystä sähköjärjestelmistä. Laaksolahden Sähkö on sitoutunut tarjoamaan luotettavia ja laadukkaita palveluita tämän uuden teknologian saralla. Asiantuntijamme ovat päteviä ja koulutettuja, joten voit luottaa sähköauton latauspisteen asennuksen sujuvan turvallisesti ja tehokkaasti. Ymmärrämme, että jokaisen taloyhtiön tarpeet ovat yksilöllisiä, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun taloyhtiösi tarpeita. Otathan yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa parhaan mahdollisen ratkaisun sähköauton lataustarpeisiinne.

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous