SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Mitsubishi Electric SLZ-M

Kattokasetti-ilmalämpöpumppu

Lähes huomaamaton kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin. Viilennyksen lisäksi laitetta voidaan käyttää myös lämmitykseen, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt vuotuisissa lämmityskuluissa.

Miksi valita Mitsubishi Electric SLZ-M kattokasetti-ilmalämpöpumppu?

Kompaktin kokoinen

Mitsubishi Electric SLZ-M on varsin kompaktin kokoinen, 245 mm korkea. Siksi se sopii hyvin myös mataliin välikattorakenteisiin. Sileä, tasainen alapinta ja uusi puhallusilman ohjausjärjestelmä eliminoivat epämiellyttävän vedon tunteen. Ne puhaltavat viileää ilmaa vaakatasossa kattopinnan suuntaisena ja laskevat sen alas seinäpintaa pitkin. Tämä on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi toimistoihin ja ravintoloihin.

Uusinta tekniikkaa

Vuonna 2019 uudistunut (SLZ-KF-sarjan laitteet korvannut) SLZ-M -mallisarja tarjoaa entistäkin enemmän.

Kaikki mallit käyttävät nyt hyödykseen ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, ja laitteet ovat energiatehokkaampia kuin koskaan. Kaikki mallisarjan laitteet yltävät nyt jäähdytystoiminnolla A++ -energialuokkaan.

Alhainen äänitaso

Neljään suuntaan puhaltavat kattokasetit ovat hiljaisuudessaan omaa luokkaansa, ja vuoden 2019 mallien äänitasot ovat entistäkin matalampia.

Esimerkiksi SLZ-M25FA-mallin äänitaso (SPL) on puhallustehon valinnasta riippuen 24, 26 tai 28 dB(A). Muiden mallien tiedot löydät esitteestä.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous