SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Mitsubishi Electric RW

Huipputehokas ilmalämpöpumppu Pohjolan vaativiin oloihin

Mitsubishi electric RW

Energiatehokasta lämpöä kirpeään pakkaseen

Me suomalaiset olemme ylpeitä kylmistä talvistamme. Talvella kuuluu olla reilusti pakkasta, eihän se muuten talvelta tunnu. Suomen olosuhteisiin suunniteltu Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu lämmittää energiatehokkaasti myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Modernin, entistä tehokkaamman teknologian ansiosta saat säästöä ja mukavuutta jokaiseen päivään. Anna pakkasen paukkua ja nauti lämpimästä kodistasi!

Miksi valita Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu?

Todistetusti energiatehokas

Pohjoismaissa todella kylmissä olosuhteissa tehdyt testit osoittivat, että uuden ajan Hyper Heating -teknologialla varustetut RW-sarjan ilmalämpöpumput lämmittävät energiatehokkaasti jopa -35 asteessa.

Erinomainen käytettävyys

RW-ilmalämpöpumpussa on uusi käyttötilan valitsin, jolla voit säätää sisäyksikön puhallustehoa ja muokata laitteiston juuri kulloiseenkin tarpeeseesi sopivaksi. Käyttömukavuus paranee, ja myös rahaa säästyy.

Puhtaana pysyvä sisäyksikkö

Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-ilmalämpöpumpun sisäyksikköön erityisen Dual Barrier -pinnoitteen, joka hylkii likaa. Puhdas sisäyksikkö tuottaa lämpöä erinomaisella hyötysuhteella.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous