SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Mitsubishi Electric MXZ-F

Multisplit-ilmalämpöpumppu

multisplit havainnekuva

Laitteisto jopa viidellä sisäyksiköllä

Mitsubishi Electric MXZ-F -sarjan multisplit-ilmalämpöpumput soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä sisäyksiköllä.

Miksi valita Mitsubishi Electric MXZ-F multisplit-ilmalämpöpumppu?

Normaalisti ilmalämpöpumpuissa on yksi ulkoyksikkö ja yksi sisäyksikkö. Laitteiston kylmäpiiri on jaettu sisä- ja ulkoyksikön välille, joten järjestelmää voitaisiin kuvata termeillä split tai single split (jaettu järjestelmä).

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä!

MXZ-F-sarjan ulkoyksiköihin sisäyksiköitä voidaan kytkeä kaksi, kolme, neljä tai jopa viisi. Tällaista järjestelmää kuvataan usein termillä multisplit. Kylmäpiiri on siis jaettu useampaan kertaan.

Multisplit-järjestelmässä isommankin ulkoyksikön lämmitys- tai jäähdytysteho voidaan jakaa huonetiloihin tehokkaasti ja vedottomasti. Lisäksi lämpöä ja viileyttä voidaan jakaa monimutkaisempiin tiloihin tai useampaan eri kerrokseen.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous