SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Mitsubishi Electric MFZ-KW

Lattiamallin ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MFZ

Lattiamallin ilmalämpöpumppu myös koville pakkasille

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW sopii hyvin vaativiin tiloihin, kuten huoneistoihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vain vähän vapaata seinätilaa.

Uusi ympäristöystävällinen R32-kylmäaine ja Hyper Heating -ulkoyksikkö takaavat tehokkaan toiminnan vielä kovillakin pakkasilla.

Miksi valita Mitsubishi Electric MFZ-KW lattiamallin ilmalämpöpumppu?

Helppo puhdistaa

Mitsubishi Electric KW -lattiamallin ilmalämpöpumppu asennetaan seinälle alas, lähelle lattiapintaa, kuten perinteiset lämmityspatterit. Ne sopivat tiloihin, joihin seinä- tai kattomallin ilmalämpöpumppujen asentaminen on vaikeaa.

KW-mallin ilmalämpöpumppu on helppo ja turvallinen puhdistaa, koska tuolille tai tikkaille ei tarvitse nousta puhdistusta varten.

Viikkoajastin tuo säästöä lämmityskustannuksiin

Viikkoajastin on energiaystävällinen toiminto, jonka avulla säästät lisää lämmityskustannuksissasi.

Voit säätää huonelämpötilan alhaisemmaksi niille vuorokauden tunneille, kun kotona ei oleskella. Jokaisella viikonpäivällä on oma ajastusohjelma, jonka avulla lämmitys voidaan esimerkiksi ohjata tapahtuvaksi viikonloppuna eri tavalla kuin arkena.

Takkatoiminto levittää ilman tasaisesti koko huoneistoon

Mitsubishi Electric KW -lattiamallin ilmalämpöpumppu ei ainoastaan puhalla lämmintä ilmaa talvella ja viileää ilmaa kesällä, vaan mahdollistaa myös jo olemassa oleman ilman levittämistä asuintiloissa takkatoiminnon avulla.

Tämän toiminnon avulla saat levitettyä esimerkiksi takan tuottamaa lämpöä ympäri asuntoa.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous