SÄHKÖTYÖT 040 068 1779
LÄMPÖPUMPUT 040 505 4331

Mitsubishi Electric FT

Huipputehokas ilmalämpöpumppu ylellisillä varusteilla

Ilmalämpöpumppu, joka ei pakkasia pelkää eikä helteitä hätkähdä

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumpun erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa ja viilennät isonkin asunnon edullisesti.

Useat vakiona olevat lisävarusteet nostavat asumisen tasoa ja helpottavat laitteen käyttöä. Kodissasi on aina raikas ilma ja sopiva lämpö vuoden ympäri!

Miksi valita Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu?

Energiatehokas lämmitys ja viilennys

Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan lämpöä vielä kovillakin pakkasilla, jopa -35°C:ssa. Lisäksi laitteissa on tehokas jäähdytystoiminto, joka pitää talosi miellyttävän viileänä kesähelteillä.

Luksusluokan toiminnot

FT-ilmalämpöpumpussa on kattavat vakiovarusteet, kuten automaattinen takkatoiminto, etäohjaus sekä taustavalaistu helppokäyttöinen kaukosäädin. Monipuoliset ominaisuudet lisäävät asumismukavuutta ja tuovat säästöä lämmityskuluihin.

Sopii moneen tilaan

Kompakti ja siro sisäyksikkö on helppo sijoittaa esimerkiksi oven tai ikkunan yläpuolelle. Puhtaan valkoinen väri sulautuu kauniisti skandinaaviseen sisustukseen.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja

Rahoitus

Rahoitus ratkaisut joustavasti kauttamme. Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Täytä rahoitushakemus ja saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.
© 2023 Laaksolahden Sähkö Oy

Pyydä tarjous